Grupa M³odzie¿owa

Witam wszystkich m³odzie¿aninów na forum naszej grupy. pozdrowienia dla wszystkich.

• Index
  •  » Inne
  •  » Jagódka Teis w szpitalu

#1 2009-01-31 10:37:19

ana makiej

U¿ytkownik

4334643
Punktów :   

Jagódka Teis w szpitalu

Jagódka Teis (ta która przysz³a kilka razy ze mn± na M³od i której zrobili¶my ImpreUrodzinow±) jest w szpitalu. Mia³a góza na glowie, który zosta³ wyciêty chyba kilka lat temu. Ale blizna nie chcia³a siê zrosn±æ, wiêc dwa tygodnie temu lekarze zrobili co¶, ¿eby Jej siê to zros³o, czasem J± to bardzo boli. Tak wiêc Jagódka jest teraz w szpitalu. Mam do Was dwie pro¶by:  1. Pomódlcie siê za Ni±, proszê.  2. Czy mogliby¶cie J± od czasu do czasu odwiedziæ? Mo¿e jutro po Nabo¿eñstwie odwiedziliby¶my J± ca³± M³od?               szpital, w którym le¿y Jagódka: Szpital im. Marciniaka przy ul. Traugutta, budynek B, II piêtro, sala nr 209. trzeba mieæ 1 z³ na "papcie" ochronne.

Nie przytulaæ mnie!!!   //   Shalom!! - שלום עליכם

#2 2009-02-07 15:23:05

ana makiej

U¿ytkownik

4334643
Punktów :   

Re: Jagódka Teis w szpitalu

ci, którzy mog±: odwied¼my Jagódkê Teis w szpitalu w niedzielê tu¿ po Nabo...

#3 2009-02-09 18:45:48

ana makiej

U¿ytkownik

4334643
Punktów :   

Re: Jagódka Teis w szpitalu

eh, najpierw wczoraj sie dowiedzia³am, ¿e Jagódka ¼le siê czuje, a dzisiaj sie okaza³o, ¿e mia³a do³a... zosta³a wypisana ze szpitala... proszê o modlitwê za Ni±...

• Index
  •  » Inne
  •  » Jagódka Teis w szpitalu

Stopka forum

RSS