Witam wszystkich m³odzie¿aninów na forum naszej grupy. pozdrowienia dla wszystkich.
U¿ytkownik
B³agam Was na kolanach o modlitwê za Mamê mojego Krzysia i za Niego (znacie i pamiêtacie Go chyba??)!!!
Oprócz tych piêciu chorób, o których kiedy¶ mówi³am do³oñczy³ jeszcze kamieñ w ¿o³±dku, ale niestety operacja jest niemo¿liwa, poniewa¿ Jego Mama mog³aby po niej umrzeæ. Na dodatek mia³a wylew. Je¿eli straci przytomn¶æ, to jest to ruwno¿naczne ze ¶mierci±. Dziennie musi zarzywaæ a¿ oko³o 35 ró¿nych leków. Jest pod sta³± kontrol± lekarzy.
Natomiast On jest tym za³amany. Dodatkowo Jego Tato powiedzia³ Mu w tajemnicy (a On mi), ¿e jest chory na raka. Oboje Jego Rodziców jest chorych na raka - to dla Niego katastrofa. Mimo to Jego Tata nadal jest alkoholikiem (o tym chyba te¿ mówi³am), a Jego Rodzeñstwo idzie w ¶lady Taty. On jedyny jest Chrze¶cijaninem w swojej Rodzinie.
Szuka te¿ pracy tu we Wroc³awiu (skoñczy³ ju¿ zawodówke i kilka dodadtkowych kursów) i pokoju (taniego) do wynajêcia - o to te¿, proszê, siê pomódlcie, bo mia³ dostaæ jakie¶ stypendium, które z niewiadomych powodów zosta³o odwo³ane i nie ma jak ani za co przyjechaæ do Wroc³awia. Mówi³ mi, ze ju¿ nie mo¿e wytrzymaæ tam w domu, w Cz³uchowie, ze du¿o p³acze...
B£AGAM WAS O MODLITWÊ ZA NIEGO I JEGO RODZINE!!!
U¿ytkownik
jest coraz gorzej... Jego Mama dosta³a jeszcze zapalenia oskrzeli i p³uca Jej siê kurcz±... a Krzy¶ ma zapalenie migda³ków... b³agam o dalsz± modlitwê...
PS dziêkujê Tym, którzy siê ju¿ o to modlili...
U¿ytkownik
Krzy¶ znalaz³ pracê w... GDYNI!!! zamiast we Wrc³awiu, albo chacia¿by bli¿ej ni¿ Cz³uchów, to ma teraz dalej... nie rozumiem Tego Boga... czy jeste¶cie pewni, ze On jest??? bo ja przestajê byc tego pewna...
U¿ytkownik
Spoksik Odzyska³am ju¿ wiarê, obudzi³am siê ze snu duchowego, wiêc ju¿ wszystko dobrze